Scholen & Verenigingen

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /srv/home/crevabe/domains/creva.be/htdocs/www/includes/menu.inc).

Bent U lid van een (ouder)- vereniging, en kunt u extra financiële middelen gebruiken voor het organiseren van een evenement? Dan kennen wij nog een aantal interessante methoden om u hierbij te helpen.

 “een pannenkoekenverkoop”

Onze verkoop aan verenigingen en scholen stijgt ieder jaar opnieuw. Vele jongeren hebben reeds met de verkoop van pannenkoeken een aardig centje bijverdiend voor hun jeugdkamp, (studie-) reis of andere activiteit.

Naast de extra financiële middelen die uw school of vereniging genereert door een pannenkoekenverkoop, zijn er ook een aantal andere positieve effecten aan gekoppeld. De leerlingen of leden van uw vereniging dienen hun vaardigheden als overtuigingskracht, volharding, doorzettingsvermogen en verbaal talent te gebruiken om hun potentiële kopers te kunnen overtuigen. Hen laten meehelpen in het opnemen van bestellingen, het verzorgen van de leveringen, met de betalingen die dienen te gebeuren et cetera, is nuttig voor hun ontwikkeling.

Hoe verloopt een pannenkoekenverkoop in de praktijk?

U vraagt vooraf aan ons een offerte aan. Voor scholen en verenigingen maken wij een zeer speciale prijs! Op die manier sponsoren wij ook een beetje uw evenement!

"een wafelenbak"

Bouw een klein marktkraampje op, en laat de geur van de warme wafel over de menigte. Tal van combinaties zijn mogelijk zoals Brusselse wafels met of zonder slagroom, Luikse wafels met suiker of choco, of met een bolletje vanille ijs. Voor ieder wat wils.

 

Ter afsluiting voor de echte lekkerbek de "enige echte grote cuberdons"