Nieuws

Onze demonstratie aan de Carrefour Alma in Bilzen was een enorm succes. Veel gelukkige gezichten gezien! Ondanks het regenachtige weer konden we de mensen het toch een beetje warmer maken met onze hartelijke pannenkoeken. Bedankt allemaal!

Onze pannenkoeken kan u voortaan vinden in de Carrefour van Genk, Bilzen en Bree.

Klik hier om meer foto's te zien van onze demonstratie.

 

Lees meer...

Over enkele weken zullen wij nieuwe etiketten gaan gebruiken. Binnenkort ook bij jou in de winkel te vinden.

 

Lees meer...

De voorbereidingen van onze nieuwe vestiging in Munsterbilzen zijn volop aan de gang. We hopen onze productielijn nog in 2014 te kunnen verhuizen naar ons nieuw bedrijfsgebouw.

Lees meer...

Zowel de prijzen van onze Brusselse wafels (diepgevroren) als onze deegbollen voor de Luikse wafels (diepgevroren) zijn sterk verlaagd in prijs. Vraag hier naar onze voorwaarden.

Lees meer...

Vanaf 1 december 2013 is de firma Heulse Pannekoeken overgenomen door CREVA Food Industry. Na 17 jaar aan het hoofd te staan van dit pannenkoekenbedrijf, geeft Luc Vandeweghe de fakkel door aan de tweelingbroers Stephan en Rob Bobbaers. Het unieke recept zal ook door hen gebruikt worden. De herkenbare smaak en uitstraling van de Heulse Pannenkoeken zal op een authentieke en ambachtelijke manier verder gezet worden. De pannenkoeken, wafels en cuberdons zullen voortaan zowel vanuit Heule (Kortrijk) als Munsterbilzen verdeeld worden.

Lees meer...