Over ons

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /srv/home/crevabe/domains/creva.be/htdocs/www/includes/menu.inc).

Aan het hoofd van CREVA Food Industry staan Rob Bobbaers en zijn tweelingsbroer. Beiden hebben ze een masterdiploma in de exacte wetenschappen op zak.

Wat begon met het artisanaal vervaardigen van pannenkoeken in een tuinhuis is uitgegroeid tot een klein bedrijf. Vandaag de dag worden onze pannenkoeken nog steeds op een ambachtelijke wijze bereid, rekening houdend met de strengste normen. Hygiëne alsook de traceerbaarheid van onze producten zijn van primordiaal belang. Daarom werken wij zonder voorraad. Vandaag bestellen is morgen geleverd. Zo garanderen wij de constante versheid van onze producten.

Rob is sinds enkele jaren type 1 diabetes patiënt. Voor hem is het natuurlijk heel belangrijk te weten wat hij eet. Binnen het team zorgt hij er dan ook voor dat onze producten een goede combinatie aan voedingsstoffen bevatten zonder veel suiker. Door zijn expertise kunnen we zeggen dat onze pannenkoeken erg geschikt zijn voor zowel mensen met type 1 en 2 diabetes, of voor mensen die graag een gezonde en evenwichtige maaltijd willen.

De pannenkoeken, wafels en cuberdons zullen voortaan zowel vanuit Heule (Kortrijk) als Munsterbilzen verdeeld worden.